Hlasovanie v 3. ročníku fotografickej súťaže Do práce na bicykli stále pokračuje


Od mája prebieha 3. ročník fotografickej súťaže Do práce na bicykli, ktorú organizuje Nadácia Ekopolis. Svoje fotografie môžte posielať ešte do konca mesiaca máj na mail fotoekopolis@gmail.com. Tie sprístupnime hlasovaniu verejnosti na Facebooku. Zároveň môžte svoje fotky zverejňovať aj na sociálnej sieti Instagram s označením #dopracenabicykli a @nadaciaekopolis. Hlasovanie za najlepšie fotky bude pokračovať aj v júni.

Fotografická súťaž je súčasťou 5. ročníka kampane Do práce na bicykli, ktorej cieľom je zvyšovanie povedomia o bicykli ako dopravnom prostriedku a tým podporiť rozvoj nemotorovej dopravy – predovšetkým tej cyklistickej. Zapojené samosprávy a firmy tiež motivujú svojich zamestnancov, aby využívali tento spôsob na každodenné dochádzanie do práce. Do súťaže sa zapojili aj zamestnanci Mestského úradu v Banskej Bystrici, ktorí vytvorili až päť súťažných tímov. Táto aktivita spolu s vypracovaním Inštitucionálneho plánu mobility pre zamestnancov v rámci projektu MOVECIT financovaného z programu Interreg Stredná Európa, sa tak stáva dobrým príkladom a motiváciou pre ostatných obyvateľov mesta voliť alternatívne spôsoby dopravy.

Uzávierka prijímania fotografií je 30. mája 2018. Zatiaľ prišlo veľké množstvo zaujímavých fotografií, ktoré sú zverejnené na oficálnej stránke súťaže Do práce na bicykli, ako aj na Facebookovej stránke Nadácie Ekopolis, kde je možné hlasovať. Súťaží sa v troch kategóriách – Instagram cena s najväčším počtom “srdiečok”, Facebook fotka s najväčším počtom “like” a cena Nadácie Ekopolis.

Súťažiaci všetkých troch kategórií zabojujú o ceny, ktorými sú poukážky na nákup v hodnote 100 € v cyklistickom e-shope www.bikeshop.sk.

 

Kontakt: Martina Ragalová, tel.:0908 371 289, mail: ragalova@ekopolis.sk

Viac informácií nájdete na Do práce na bicykli alebo TU.

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.