Pozvánka na 4. cyklowebinár s holandskými expertami


4. cyklowebinár s holandskými cykloexpertami

Naozaj sa dá z rušnej ulice, plnej áut, spraviť miesto pre pokojný presun mestom? Naozaj je možné premeniť námestie, plné zaparkovaných áut, na miesto príjemného posedenia, bezpečného pohybu a hier detí? Áno, dá sa to. Holandskí odborníci nám to ukážu na 4. webinári o holandských skúsenostiach s cyklodopravou. 

Dátum a čas: 11. máj 2021, 13.00 – 14.30 hod, platforma ZOOM Webinars

Čo sa dozviete?
Presný obsah a štruktúru webinára ešte tvoríme a tak sa to ešte môže meniť, ale chceme vám ukázať štyri prípadové štúdie premeny „auto-centrických“ verejných priestranstiev na „ľudsko-centrické“. Nie je to iba o cyklodoprave, ale práve ona v nej hrá rozhodujúcu úlohu. Prezentácie ukážu, že ak chceme skrášliť naše verejné priestory, musíme brať do úvahy aj bicykle a naopak, ak chceme rozvíjať cyklodopravu, musíme myslieť širšie než iba na bicykle.

Áno, vieme, že Slovensko nie je Holandsko. Naším heslom preto je „Nekopírujme, ale inšpirujme sa!“.

Ak máte k týmto témam otázky, dajte nám ich vedieť vopred, ak budú k téme, tak buď ich ešte zaradíme priamo do Simoninej prezentácie alebo sa jej v diskusii spýtame za vás (otázky poslané vopred majú väčšiu šancu, že budú zaradené).

Webinár bude tlmočený do slovenčiny.

Na webinár sa môžete prihlásiť e-mailom na adresu cyklo@ekopolis.sk, nezabudnite uviesť e-mailovú adresu, na ktorú vám máme poslať pozývací link (Vašu e-mailovú adresu uveďte prosím priamo v texte alebo v podpise, zjednodušuje to spracovanie).
Vašu e-mailovú adresu a osobné údaje neodovzdáme žiadnej tretej osobe, naše princípy ochrany osobných údajov si môžete pozrieť tu.

Informácie: Ján Roháč, 0905 240137, rohac@ekopolis.sk

Viac na tomto odkaze.

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.