Pozvánka na online workshop: komunita ako základ dobrého projektu


Pozývame na prvú zo série moderovaných online prezentácií príkladov dobrých projektov podporených z grantových programov Nadácie Ekopolis. Dostupná bude vo forme streamu na Facebooku, kde budete môcť klásť i prípadné otázky. 

Kedy: 23.3.2022 (streda) od 17:00

Prvú prezentáciu na tému „Komunity ako základ dobrého projektu“ bude moderovať naša kolegyňa Martina Paulíková. Tentokrát zvolenú tému najlepšie predstavia dve vybrané združenia a ich zástupcovia:

Nikola Žišková z občianskeho združenia Naše Zálesíčko, ktoré v roku 2021 realizovalo projekt „Ovocná alej“ v Zálesí. Úspešný projekt bol podporený z programu Zelené oázy a bol ocenený aj ako TOP projekt Zelené oázy 2021. Nápad výsadby stromov na cyklotrase sa zároveň stal jedným z najviac viditeľných v rámci nového programu Sadíme budúcnosť, ktorý Nadácia Ekopolis spustila na jeseň.

Rasťo Šelepský zo združenia Priatelia trstenskej prírody z obce Trstené pri Hornáde, ktoré dlhodobo realizuje viaceré etapy výsadby popri cyklotrase medzi susednými obcami a program Sadíme budúcnosť bol otvorený práve na pôde miestnej základnej školy. Žiaci, učitelia ale i miestni dobrovoľníci sa podieľali na založení Škôlky stromov venovanej prezidentke Zuzane Čaputovej.

Postupne Vám chceme predstaviť jednotlivé aspekty, čo to znamená „dobrý projekt“ v Nadácii Ekopolis a to na konkrétnych príkladoch reálnych grantistov.

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.