Cyklowebináre: Poraď sa s holandským cykloexpertom

Odborné webináre o cyklistickej doprave.

Ponúkame vám unikátnu možnosť zapojiť do riešenia cyklistickej dopravy vo vašom meste či kraji na diaľku holandských expertov.

Holandsko je cyklistickou krajinou. Na bicykli sa tam dostaneš všade. Holanďania majú najväčšie skúsenosti s plánovaním, navrhovaním a budovaním cyklistickej infraštruktúry, s výchovou k ohľaduplnosti vodičov a ľudí na bicykli, s presadzovaním nemotorovej dopravy na národnej aj miestnej úrovni a v ďalších oblastiach, súvisiacich s dopravou na bicykli.

Ponúkame vám unikátnu možnosť zapojiť do riešenia cyklistickej dopravy vo vašom meste či kraji na diaľku holandských expertov. Prepošleme im vaše otázky o cyklodoprave a oni na ne formou verejných webinárov odpovedia, poradia vám, odporučia riešenie či postup (so zohľadnením slovenských špecifík a legislatívy).

Webináre budú tlmočené do slovenčiny.

Zber otázok: priebežne od decembra 2020
Odpovede formou 4 webinárov: február a marec 2021
Tu je Formulár na položenie otázky.

Cyklotrasy, cyklopruhy, križovatky, dopravné značenie, kampane, politika, urbanizmus, do práce na bicykli, do školy na bicykli, do obchodu na bicykli, financovanie, dopravná výchova, vzdelávanie, propagácia, udržateľná mobilita, nákladné bicykle, cyklologistika, povrchy, rozmery,materiály, princípy, zapojenie miestnych úradov, participácia občanov, integrácia s verejnou dopravou, štatistiky, dáta a ich zber, bicykle v rámci inteligentných dopravných systémov, socio-geografické aspekty, plánovanie … skrátka môžete sa spýtať hocičo.

Pre aktuálne informácie sledujte túto stránku alebo nám napíšte, aby sme vás mohli informovať.

Priebežné aktualizácie tém a dátumov webinárov:

Hlavný partner: Veľvyslanectvo Holandského kráľovstva
Organizátori: Dutch Cycling Embassy, Cykloplatforma Slovenska, Nadácia Ekopolis, Občianska cykloiniciatíva BB
Partneri: CTM, Bimission, Eco-counter

 

 

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.