Toto sú víťazné fotografie súťaže Do práce na bicykli 2021!


Fotografická súťaž je piatym rokom súčasťou celonárodnej kampane Do práce na bicykli. Organizátori sa v roku 2021 rozhodli, že súťažná časť kampane sa uskutoční od 1. do 30. júna. Cieľom súťaže je zvyšovanie povedomia o bicykli ako dopravnom prostriedku a propagácia kampane Do práce na bicykli.

 Hlasujúci od 1. júna do 5. júla rozhodovali o víťazoch fotografickej súťaže aj v roku 2021 a svojimi hlasmi rozhodli o nasledovných víťazoch. Kategóriu „Cena Nadácie Ekopolis“ vyberali pracovníci nadácie.

„Srdečne chceme ešte raz poďakovať všetkým, ktorí sa aj tento rok zapojili a zdieľali s nami svoje fotografie z ciest do práce na dvoch kolesách.Spomedzi všetkých fotografií, ktoré sme dostali, sú práve tieto tri víťazné. Autori fotografií si odnášajú nie len virtuálne gratulácie, ale aj poukážky v hodnote 100 eur na nákup cyklodoplnkov z Terrabike. Všetkým víťazom gratulujeme,“ hovorí Martina Hromadová z Nadácie Ekopolis.

„Posielam foto syna, ktorý chodieva do škôly na bicykli. Keďže auto nemáme, tak chodievame všade na bicykloch. Bicykel je skvelou alternatívou k autám v meste. Nemusíme stáť v kolónach, máme vietor vo vlasoch, môžeme zastat cestou kdekoľvek si zmyslíme a v zime nemusíme oškrabávať čelné sklo. 🙂 Takže u nás jednoznačne vyhráva bicykel. A tú rýchlosť, slobodu, radosť z jazdy na bicykli som chcel zachytiť na fotke. Dúfam, že sa podarilo :)“

– Autor víťaznej fotografie v kategórii Facebook, Peter.

Celé vyhodnotenie kampane Do práce na bicykli 2021 si pozriete na tomto odkaze

Všetko dôležité z Nadácie Ekopolis priamo vo vašej e-mailovej schránke.